Видалити акаунт Lezio
Ви можете будь-коли видалити свій акаунт самостійно, у застосунку або в браузері. Це займає хвилину, і скасувати це не можна.
Спершу заберіть свої дані
Перед видаленням можна запитати копію всього, що зберігається в акаунті. Відкрийте Налаштування, потім Безпека та вхід, і виберіть Ваші дані. Архів доступний чотирнадцять днів.
У застосунку або в браузері
- Увійдіть і відкрийте налаштування.
- Перейдіть до розділу «Безпека та вхід» і виберіть «Видалити акаунт».
- Підтвердьте паролем, якщо він у вас є, введіть ВИДАЛИТИ й натисніть «Видалити мій акаунт».
Що відбувається
- Ваш профіль, дані для входу, реєстрації push-сповіщень і вивантажені файли видаляються одразу.
- Надіслані вами повідомлення видаляються в усіх.
- У викладачів разом з акаунтом видаляється вся школа: учні, уроки, платежі, розклади та сторінка онлайн-запису.
- Залишається анонімізований запис-заповнювач без персональних даних, щоб записи інших людей далі працювали; записи викладача про уроки та платежі учня залишаються у викладача.
- Резервні копії перезаписуються в ході регулярного циклу резервного копіювання.
Немає доступу до акаунта?
Напишіть нам з адреси ел. пошти вашого акаунта – ми виконаємо те саме видалення за вас, зазвичай протягом двох робочих днів.
Подробиці про строки зберігання – у політиці конфіденційності.